Peste 30 de victime, după ce un autobuz a fost înghițit de un crater uriaș. Accidentul, surprins de camere (VIDEO)

Peste 30 de victime, după ce un autobuz a fost înghițit de un crater uriaș. Accidentul, surprins de camere (VIDEO)
Foto: Captură video CGTN

Un autobuz cu pasageri a fost înghițit de un crater uriaș format brusc pe o stradă foarte frecventată din Xining, China.

Accidentul a dus și la producerea unei explozii.

Bilanțul victimelor indică şase morţi, 16 răniți şi 10 dispăruţi, notează CCTV. Persoanele rănite se află în stare stabilă.

ȘOCANT! ULTIMA IMAGINE CU CRISTINA ȚOPESCU ÎN VIAȚĂ! CUM A APĂRUT… (FOTO)

Operaţiunile de salvare continuă și a fost deschisă o anchetă.

Nu este primul incident de acest fel din China. De exemplu, în 2013, cinci persoane au murit când o cavitate s-a format brusc într-un complex industrial din Shenzhen.

CEA MAI SEXY BUNICĂ DIN LUME ȘOCHEAZĂ CU POZE NECENZURATE! BĂRBAȚII AU ÎNNEBUNIT CÂND AU AFLAT CE VÂRSTĂ ARE! ASTA E PREA DE TOT… (GALERIE FOTO)

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
22:03 - Romprest: „Mulțumim public tuturor operatorilor care au refuzat să fie atrași în acțiunile primarului”
21:39 - Mirel Rădoi, prima reacție după înfrângerea naționalei la Jocurile Olimpice: „Am suferit o lecție de fotbal”
20:51 - Avertismentul lui Anthony Fauci despre pandemia de COVID-19: „Direcția spre care ne îndreptăm este greșită”
20:22 - Slovacia a adoptat o lege care permite folosirea certificatului de vaccinare ca bilet de intrare în magazine şi alte spaţii
19:44 - CTP, critici dure la adresa naționalei de fotbal, umilită de Coreea de Sud cu 4-0: „Niște băieți făcuți grămadă, din care sare mingea ca din colțul mesei, neînstare să lege trei pase ca lumea”
19:13 - Încă un om a fost ucis de un urs, în România: Victima, un bătrân de 80 de ani din Mureș
19:02 - În aproape orice hotel din Europa turiștii fac dovada vaccinării, vindecării sau a unui test PCR. În România, autoritățile par liniștite. Expert: „Într-o lună același lucru se poate întâmpla și la noi”
18:18 - Tot mai multe țări au urmat exemplul Franței și au impus certificatul COVID-19 pentru accesul la hoteluri, restaurante sau terase. Măsura, discutată și în România
17:50 - Noi proteste masive în Franța împotriva vaccinării obligatorii sau a introducerii permisului COVID-19 pentru spațiile publice
17:22 - Dan Barna îi ceartă pe românii care vor relaxarea restricțiilor: „Avem un optimism nefundamentat în care credeam că tot ce păţesc ceilalţi nouă nu ni se va întâmpla”