China: Adolescentă de 17 ani, incendiată de un tânăr pentru că i-a refuzat avansurile

China: Adolescentă de 17 ani, incendiată de un tânăr pentru că i-a refuzat avansurile
O adolescentă din China a suferit arsuri îngrozitoare pe față și piept după ce a fost incendiată de un coleg căruia i-a respins avansurile. Zhou Yan (17 ani) a fost abordată de Tao Rukun (17 ani), fiul unui om...

O adolescentă din China a suferit arsuri îngrozitoare pe față și piept după ce a fost incendiată de un coleg căruia i-a respins avansurile.

Zhou Yan (17 ani) a fost abordată de Tao Rukun (17 ani), fiul unui om de afaceri bogat, care a invitat-o la o întâlnire. Aceasta l-a considerat prea arogant, așa că i-a cerut să o lase în pace. Zhou spune că începând de atunci, tânărul a devenit agresiv și a început să o amenințe, relatează Daily Mail.

Îngrijorați, părinții fetei au mutat-o la o altă școală, însă în loc să o lase în pace, adolescentul a mers la ea acasă și a cerut să discute cu ea în privat, în camera ei. Atunci a aruncat petrol pe ea și i-a dat foc. Tânăra s-a ales cu arsuri pe 30% din suprafața corpului, în special pe cap, gât și piept.

Părinții tinerei nu și-au permis să plătească facturile de la spital și s-au înțeles cu familia agresorului să plătească, însă atunci când Zhou a refuzat să semneze o declarație în care susținea că totul a fost un accident, plata facturilor a încetat, iar ea s-a întors acasă.

Din cauza presiunii populației, cazul a mers mai departe, iar tânărul a fost condamnat la 12 ani de închisoare.

Tags: