China: Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau sex într-un taxi aflat în trafic

China: Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau sex într-un taxi aflat în trafic
Doi chinezi au fost cât pe ce să creeze un accident în lanț pe o șosea din Shanghai, la oră de vârf, pentru că făceau sex pe bancheta din spate a unui taxi. Cuplul înfierbântat a captat atenția tuturor...

Doi chinezi au fost cât pe ce să creeze un accident în lanț pe o șosea din Shanghai, la oră de vârf, pentru că făceau sex pe bancheta din spate a unui taxi.

Cuplul înfierbântat a captat atenția tuturor șoferilor din zonă.

Tinerii au fost filmați în timp ce se sărutau și se mângâiau cu patimă, în spatele taxiului aflat în trafic, fiind îmbrăcați doar în lenjerie intimă.

Un motociclist uimit a filmat întreaga scenă, precum și reacția celorlalți șoferi,  derutați de la drum, încât un accident era aproape de neevitat.

Bărbatul mai spune că șoferul conducea atât de concentrat, ca și cum nimeni nu se afla în mașină, scrie Daily Mail.

Alți șoferi spun că și-au dat seama ce se întâmplă în taxi, după ce au văzut mașina balansându-se puternic pe șosea.

Amorezii au fost avertizați de polițiști pentru lucrul nepotrivit pe care l-au făcut, dar mai ales pentru că nu purtau centura de siguranță.

Tags:
Ultima oră
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)