Chrysler va rechema peste 248.000 de autovehicule

Chrysler va rechema peste 248.000 de autovehicule
Compania auto, americană, Chrysler a anunțat că va rechema peste 248.000 de furgonete și dubițe din cauza unui defect ce ar putea cauza oprirea motorului, conform Reuters. Chrysler a ordonat întoarcerea a peste...

Compania auto, americană, Chrysler a anunțat că va rechema peste 248.000 de furgonete și dubițe din cauza unui defect ce ar putea cauza oprirea motorului, conform Reuters.

Chrysler a ordonat întoarcerea a peste 248.000 de vehicule din cauza unui defect ce ar putea cauza ieșirea cheii din contact și oprirea motorului fără avertisment.

Compania auto crede că doua accidente recente au fost cauzate de această problemă. Modelele afectate sunt Dodge Journey, Dodge Grand Caravan și seria de dubițe pentru uz urban și rural marca Chrysler.

Chrysler a menționat că circa trei procente din cele 248.000 de vehicule rechemate ar avea acest defect. Până în acest moment compania a înregistrat 32 de plângeri din partea clienților.

Seria dubițelor urbane și rurale marca Chrysler au fost printre cele mai bine vândute modele ale companiei în 2010, alcătuind 20% din vânzările totale din 2010.

Tags: