Civilii din Ucraina părăsesc ţara. Coloane de maşini întinse pe kilometri. Spaţiul aerian, închis pentru aviaţia civilă (VIDEO)

Civilii din Ucraina părăsesc ţara. Coloane de maşini întinse pe kilometri. Spaţiul aerian, închis pentru aviaţia civilă (VIDEO)
Foto: Captură video Twitter / WORLD WAR 3 - RUSSIA vs Ukraine #2022

Ucrainenii de rând, civilii, se grăbesc să părăsească ţara. Sau, cel puţin, Kievul. Oamenii au lăsat în urmă marile orașe, care ar putea deveni zone război. Coloane de mașini încearcă să părăsească Kiev-ul, în această dimineață, după ce Rusia a pornit atacul asupra Ucrainei.

Traficul la ieșirea din capitala Ucrainei este aproape blocat de maşinile care circulă aproximatov haotic. Explozii puternice au fost auzite joi în oraşul portuar Mariupol, în estul Ucrainei, la scurt timp după ce Vladimir Putin a anunţat o operaţiune militară împotriva Ucrainei.

Ucraina a închis spaţiul aerian pentru aviaţia civilă

Ucraina a decis închiderea spaţiului său aerian pentru aviaţia civilă după ce preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat începerea unei operaţiuni militare împotriva acestei ţări.

„Furnizarea de servicii de trafic aerian pentru utilizatorii civili ai spaţiului aerian al Ucrainei este suspendat. Vă vom anunţa în continuare despre schimbările în folosirea spaţiului aerian al Ucrainei”, a anunţat Întreprinderea de Stat pentru Servicii de Trafic Aerian al Ucrainei.

Urmăriți B1TV.ro și pe