Clipe de coşmar pentru o britanică, după ce o vulpe s-a năpustit peste bebeluşul ei: "Stătea acolo şi o lingea pe fetiţa mea pe faţă"

Clipe de coşmar pentru o britanică, după ce o vulpe s-a năpustit peste bebeluşul ei: "Stătea acolo şi o lingea pe fetiţa mea pe faţă"
O britanică a trăit clipe de coşmar lângă bebeluşul ei, în miezul nopţii. Auzind sunete ciudate în casă, femeia s-a dus noaptea în camera fetiţei sale, unde a rămas împietrită să constate că o vulpe...

O britanică a trăit clipe de coşmar lângă bebeluşul ei, în miezul nopţii.

Auzind sunete ciudate în casă, femeia s-a dus noaptea în camera fetiţei sale, unde a rămas împietrită să constate că o vulpe se afla în patul bebeluşului.

Ba mai mult, vulpea o lingea pe fetiţa ei pe faţă.

„S-a uitat la mine şi a mai lins o dată bărbia Avei. Pur şi simplu am îngheţat de teroare. M-am repezit s-o iau pe Ava în braţe, să o pot scoate din cameră”, a povestit Jo Williams pentru Daily Mail.

Femeia a declarat că, cel mai probabil, animalul a fost atras de crema cu aromă de fructe pe care o folosea ca tratament pentru pielea uscată a bebeluşului.

Femeia a reuşit să scape de vulpe abia după o oră şi jumătate, când a sărit pe geam printr-o crăpătură a ferestrei. Din primele cercetări, vulpea intrase în casă pe uşa din spate a locuinţei, care nu era închisă.

Incidentul a avut loc în zona de sud a Londrei, nefiind singurul de acest gen.
 

Tags: