Coincidență stranie: Atentatele din Nisa și Munchen, surprinse de același jurnalist german

Coincidență stranie: Atentatele din Nisa și Munchen, surprinse de același jurnalist german

Un jurnalist german a suprins în decurs de o săptămână două dintre cele mai sângeroase atacuri din Europa: Cel de la Nisa și cel de la Munchen. Strania coincidență a fost remarcată de jurnaliștii site-ului nicematin.com.

Richard Gutjafr este un jurnalist german independent. Acesta este căsătorit cu un politician israelian, fostă membră a forțelor speciale U200, unitate responsabilă cu decriptările, conform wikipedia.

Gutjafr susține că a mers la Nisa pentru a petrece câteva zile libere. Astfel, de pe balconul hotelului unde era cazat a reușit să înregistreze câteva secvențe cu șoferul de camion care a intrat în mulțimea strânsă să vadă focul de artificii, cu ocazia Zilei Naționale a Franței.

O săptămână mai târziu, întors la Munchen, acesta a reușit să surprindă atacul de la mall, ]n care ;i-au pierdut via'a 9 persoane. Mai mult, acesta posta pe rețelele de socializare imagini cu intervenția poliției, motiv pentru care oamenii legii l-au acuzat că dezvăluie strategia și l-au pus să șteargă imaginile.