Colorado: Șapte persoane au murit și peste 1.500 de case au fost distruse în urma inundațiilor

Colorado: Șapte persoane au murit și peste 1.500 de case au fost distruse în urma inundațiilor
Autoritățile din Colorado au anunțat că șapte persoane și-au pierdut viața în urma celor mai grave inundații care au avut loc în statul american, relatează AFP. După ce ploile torențiale care s-au...

Autoritățile din Colorado au anunțat că șapte persoane și-au pierdut viața în urma celor mai grave inundații care au avut loc în statul american, relatează AFP.

După ce ploile torențiale care s-au abătut asupra statului încă de săptămâna trecută s-au oprit, cele 21 de elicoptere pregătite pentru operațiunile de salvare și-au reluat activitatea.

„Sperăm să profităm de vreme pentru a efectua operaţiuni de salvare”, a declarat Micki Trost din cadrul serviciilor de salvare din Colorado.

Peste 1250 de persoane au dispărut în urma inundațiilor.

Potrivit autorităţilor, este posibil ca multe dintre ele să nu fi putut da vreun semn, rupte de lume de pene de electricitate şi la reţele de telefonie mobilă.

Potrivit lui Nick Grossman din din cadrul serviciilor de urgenţă din Boulder, regiunea cea mai afectată de intemperii a anunțat că șapte persoane și-au pierdut viața.

„Această cifră ne-a fost confirmată de FEMA”, a declarat el.

În Colorado, peste 1.500 de case au fost distruse și peste 17.000 au fost afectate.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)