Compania de televiziune Disney/ABC va concedia 175 de angajați

Compania de televiziune Disney/ABC va concedia 175 de angajați
Compania de televiziune Discney/ABC, parte a grupului de media și divertisment Disney, va concedia 175 de angajați, reprezentând 2,3% din totalul salariaților, potrivit unor surse apropiate rețelei TV, citate de...

Compania de televiziune Discney/ABC, parte a grupului de media și divertisment Disney, va concedia 175 de angajați, reprezentând 2,3% din totalul salariaților, potrivit unor surse apropiate rețelei TV, citate de Reuters.

Potrivit aceleiași surse, o parte din acești angajați vor fi, de fapt, mutați pe alte posturi ”care necesită alte calificări”.

În timp ce noutățile tehnologice continuă să moficie peisajul concurențial, noi vrem să depășim aceste tendințe”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, fără a confirma cifra celor disponibilizați.

De aceea am analizat structurile şi procedurile noastre şi am realiniat anumite domenii şi funcţii” pentru a „ne poziţiona în vederea unei creşteri ulterioare„, a subliniat acesta.

Se pare că aceste concedieri au început miercuri și vor continua pe parcursul unei săptămâni.

În luna mai, ESPN, unde dintre cele mai active și profitabile rețele ale Disney, a concediat între 300 și 400 de persoane pentru a reduce cheltuielile, pe fondul concurenței crescânde și a majorării costurilor de retransmisie.

Tags: