Copii români, membri ai lotului național de karate, blocați în mijlocul violențelor din Chile: Capitala statului sud-american este sub asediu (VIDEO)

Copii români, membri ai lotului național de karate, blocați în mijlocul violențelor din Chile: Capitala statului sud-american este sub asediu (VIDEO)
Foto: pixabay.com

Mai mulţi copii români sunt prizonieri fără vină în infernul din Santiago de Chile. Capitala sud-americană este scena unor violenţe greu de închipuit care s-au soldat deja cu șapte morţi. Copiii români şi antrenorii lor fac parte din lotul de karate care participă la Campionatul Mondial. Sportivii au rămas blocaţi într-un hotel în care preţurile au explodat, în urma luptelor sângeroase de stradă.

SCANDAL ÎN SHOWBIZ! ANAMARIA PRODAN, PĂRUITĂ DE REGHECAMPF! A PĂCĂTUIT ÎN SECRET! ASTA DA BOMBĂ (GALERIE FOTO)

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, Octavian Amzulescu, preşedintele Federaţiei Române de Karate, a declarat că sportivii sunt în siguranță iar reprezentanții Ambasadei României în Chile sunt în permanentă legătură cu ei.

NU ESTE O GLUMĂ! MOGA S-A ÎNSURAT CU MARIA CIOBANU! ”SUNT CEL MAI FERICIT OM DE PE PLANETĂ”

”Astăzi începe Campionatul Mondial de karate pentru cadeți juniori under 21, deci ei mai rămân acolo. Toată lumea este în siguranță, niciodată nu au fost în pericol și nu vor fi. Ambasada României este în permanență alături de ei, doamna ambasador trece foarte des pe la hotel, se asigură că totul este în ordine. Siguranța pentru ei este totală. Au transportul asigurat până la sală. Nu am primit niciun comunicat că nu s-ar ține Campionatul Mondial. Duminică se termină acest campionat, iar luni se vor întoarce în țară. (…) Copiii sunt în regulă. Sunt cu antrenorii, vorbesc în permanență cu părinții, nu au nicio problemă. Părinții trebuie să stea liniștiți acasă, este totul în regulă”, a declarat Octavian Amzulescu.

MIHAELA TATU RUPE TĂCEREA! A SPUS ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚ! ”M-AM UITAT ÎN OCHII LUI ȘI L-AM ÎNTREBAT…”

Întrebat dacă există vreun plan în cazul în care situația din Santiago de Chile se va agrava, președintele Federației Române de karate a răspuns: ”Da, este un plan. S-a vorbit la nivel de ambasade, așa că dacă se va agrava situația planul există”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!