Criza imigranților: Un bebeluș sirian, pozat în timp ce se joacă în fața cordonului de poliţie din Turcia (FOTO)

Criza imigranților: Un bebeluș sirian, pozat în timp ce se joacă în fața cordonului de poliţie din Turcia (FOTO)
Foto: bbc.com

O fotografie extrem de emoţionantă, a unui bebeluș sirian care se joacă în fața unui cordon de polițiști turci, a devenit virală în presa străină.

Micuța fetiță a fost pozată în timp ce statea pe asfalt în fața unui cordon de polițiști, în apropierea oraşului Edirne din Turcia, unde refugiaţii aşteaptă să fie lăsaţi să treacă graniţa în Grecia.

Sute de imigranţi, blocaţi la frontiera dintre Turcia şi Grecia, au intrat în greva foamei, până când li se va permite plecarea într-un stat al Uniunii Europene.

Imgranţii, majoritatea sirieni, sunt blocaţi în provincia Edirne, în apropierea frontierei Turciei cu Grecia și refuză alimentele furnizate de organizaţii umanitare.

Refugiaţii speră că li se va permite intrarea pe cale terestră în Grecia sau în Bulgaria. (Detalii AICI)

Foto: demotix.com

Foto: mashable.com

Tags:
Ultima oră
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu
18:09 - Jair Bolsonaro intră la Adunarea Generală a ONU, dar nu și în restaurantele din New York, unde dovada vaccinării e obligatorie. Președintele Braziliei a fost fotografiat mâncând pizza pe marginea drumului (FOTO)
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare