Criza refugiaților: Secretarul general al ONU cere Ungariei să respecte drepturile omului în privința imigranților

Criza refugiaților: Secretarul general al ONU cere Ungariei să respecte drepturile omului în privința imigranților
Foto: ibtimes.com

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, i-a spus preșdintelui ungar că este necesar ca țara să respecte drepturile omului în privința imigranților.

Ki-moon și președintele ungar s-au întâlnit sâmbătă, în contextul în care Ungaria a fost criticată dur pentru modul în care se ocupă de migranţi, mulţi dintre ei refugiaţi din Siria, care încearcă să ajungă în state din UE prin această ţară, scrie Mediafax.

Budapesta a construit un gard la frontiera de sud, cu Serbia, pentru a opri afluxul de migranţi.

Oficialul ONU a precizat că, totuși, „înţelege provocările cu care se confruntă Ungaria”.

Ultima oră
17:00 - Gigi Becali, pictat pe peretele unei biserici, alături de Iisus Hristos. Patronul FCSB a izbucnit în plâns când a văzut rezultatul (FOTO)
16:55 - Ludovic Orban, după decizia conducerii Parlamentului privind moțiunile de cenzură: Încă o hotărâre neconstituțională, luată de aceeași majoritate PSD – partea PNL pro-Cîțu. Penibil (VIDEO)
16:44 - Cele mai ciudate superstiții. De ce se consideră ghinion să te tuni noaptea și de ce nu e bine să deschizi umbrela în casă
16:42 - Moțiunea de cenzură depusă de PSD va fi votată pe 5 octombrie. Moțiunea USR PLUS – AUR, amânată iar, contrar deciziei CCR (VIDEO)
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea