Cu cine va vota fratele lui Barack Obama la alegerile prezidenţiale de la finalul anului

Cu cine va vota fratele lui Barack Obama la alegerile prezidenţiale de la finalul anului
Foto: usatoday.com

Fratele vitreg al preşedintelui SUA Barack Obama, Malik Obama, a anunţat că la alegerile prezidenţiale de la finalul anului, va vota cu Donald Trump.

„Sloganul său (n.r. ”Make America great again” – Să facem America mare din nou”) este foarte bun. Mi-ar plăcea să-l cunosc”, a declarat Malik Obama despre Trump, conform New York Post.

„Îmi place Donald Trump pentru că vorbeşte din suflet”, a declarat Malik Obama (58 de ani), care a precizat că este ”profund dezamăgit” de administraţia condusă de fratele său vitreg, motiv pentru care a ales să schimbe taberele şi să treacă la republicani.

Malik Obama este dezamăgit de faptul că ”bunul său prieten” Muammar Gaddafi, fostul lider al Libiei, a fost ”omorât de Barack Obama şi de Hillary Clinton”, dar şi de faptul că aceasta din urmă, contracandidata lui Trump la alegerile prezidenţiale, nu a fost pusă sub acuzare de FBI pentru că a folosit mailul personal în timp ce era Secretar de stat.

Malik Obama locuieşte în Kenya, dar are cetăţenie americană, motiv pentru care va merge în noiembrie în SUA pentru a-l vota pe Trump.