Cum arată cel mai mare motan din lume. Animalul ar putea intra în Cartea Recordurilor

Cum arată cel mai mare motan din lume. Animalul ar putea intra în Cartea Recordurilor
foto: rador

Un motan este pe punctul de a intra în cartea recordurilor mulțumită dimensiunilor sale enorme.

Animalul are o lungime de 120 de centimetri, 13 kilograme și trăiește cu stăpâna sa în Melbourne, Australia.

La scurt timp după ce stăpâna a pus poze cu motanul ei pe social media, notorietatea acestuia a început să crească din ce în ce mai mult și să stârnească mirarea tuturor internauților.

Printre cei care au văzut fotografiile cu motanul uriaș se numără și un reprezentant al Guinness World Records, care este de părere că animalul ar putea depăși recordul mondial cu dimensiunile sale, potrivit Descoperă.

Motanul Omar ar putea depăși acordul anterior deținut de o pisică din Marea Britanie, care are 118,3 centimetri.

Cu toate că este diferit de restul felinelor, Omar nu este deloc îngâmfat și are doi prieteni cu care se înțelege foarte bine. Este vorba de cei cu care își împarte locuința, doi căței.

Ultima oră
21:43 - Ludovic Orban: Sunt pregătit să îmi asum răspunderea guvernării / Dacă va exista posibilitatea de a discuta din nou despre portofolii, eu sunt deschis / Nominalizarea miniștrilor e apanajul formațiunilor (VIDEO)
21:34 - Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Cioloș să fie numit premier la schimb cu refacerea coaliției: „Asta e o glumă. Partidul cel mai puternic din coaliție dă premierul”
21:20 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis m-a desemnat de trei ori prim-ministru. M-ar fi desemnat și a patra oară dacă la negocierile din coaliție, dacă USR-PLUS m-ar fi preferat pe mine”
21:18 - Ludovic Orban: Noi nu mai avem posibilitatea statutară și legală să oprim Congresul PNL. Nimeni nu va intra în sală dacă nu are certificat verde (VIDEO)
21:08 - Ludovic Orban: „A fost un mandat foarte greu de președinte PNL. Partidul era demoralizat, nu era unit”
21:03 - Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, contract care data din 1972: „Așa i-au făcut și lui Messi”
20:51 - MAE, avertisment de călătorie pentru românii care călătoresc în Spania: Precipitații, furtuni și vânt de coastă
20:42 - Tanczos Barna, despre cazul Octavian Berceanu: Trebuie să creăm instituții care merg mai departe fără sincope și dacă un conducător bun părăsește corabia guvernării. Sper că săptămâna viitoare vor fi ape mai liniștite în coaliție (VIDEO)
20:36 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna, despre urșii care au terorizat Brașovul: „E perioada în care aceste exemplare se apropie din ce în ce mai mult de localități”
20:22 - Ministrul Mediului, Tánczos Barna: Nu mai există acel fenomen de despădurire care s-a constatat acum 5 – 10 ani. A existat complicitate din partea multor organe care ar fi trebuit să protejeze pădurea