Curs de sexualitate suspendat: Femeie penetrată în fața a 100 de studenți

Curs de sexualitate suspendat: Femeie penetrată în fața a 100 de studenți
Universitatea americană Northwestern și-a suspendat cursurile de “sexualitate umană”, după ce un profesor a făcut o demonstrație șocantă, în sala de curs: a penetrat o femeie cu o jucărie sexuală. Studen

Universitatea americană Northwestern și-a suspendat cursurile de “sexualitate umană”, după ce un profesor a făcut o demonstrație șocantă, în sala de curs: a penetrat o femeie cu o jucărie sexuală.

Studenții prezenți au văzut cum o femeie a ajuns la orgasm cu ajutorul fierăstrău electric modificat.

Profesorul de psihologie care a ținut cursul, Michael Bailey, și-a cerut scuze și a spus că astfel de demonstrații nu vor mai avea loc.

Acesta s-a declarat surprins de câtă vâlvă a stârnit acest incident: „În vremuri de criză financiară, război și încălzire globală, povestea a fost una de top pentru mai bine de două zile. Asta arată diferența de opinii dintre oamenii ca mine, care nu văd niciun rău moral în ce s-a întâmplat, și cei care cred că a fost profund greșit”, susține profesorul.

Ultima oră
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL
17:01 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Alimentația de sezon, ce putem să consumăm ca să ne simțim mai bine și să ne hidratăm (VIDEO)