Descindere la o moschee din Germania, condusă de Cercul Islamic. Oamenilor li se cere „să-i urască pe necredincioși” (VIDEO)

Descindere la o moschee din Germania, condusă de Cercul Islamic. Oamenilor li se cere „să-i urască pe necredincioși” (VIDEO)

Deschindere la o moschee din landul Saxonia Inferioară din nordul Germaniei! Poliția suspectează că moscheea ar încuraja radicalizarea la Hildesheim, informează ministerul local de Interne, relatează DPA, potrivit Protv.

Ministerul a anunțat că moscheea și opt apartamente ale unor persoane care conduc DIK au fost controlate miercuri.

„Cercul Islamic din Hildesheim este o pepinieră națională pentru scena salafiștilor radicali”, a spus ministrul de Interne din Saxonia Inferioara, Boris Pistorius.

„După luni de pregătire, facem un pas major astăzi spre interzicerea organizației prin descinderile efectuate”, a mai punctat Pistorius.

Musulmanii sunt radicalizați în cadrul DIK și încurajați să plece să lupte în zone de război, a precizat ministrul.

În predici, seminarii și lecturi publice, oamenilor li se cere „să-i urască pe necredincioși”.

Descindere la o moschee din Germania, condusă de Cercul Islamic

#DIRECT_ONE_mjx3o6#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”