Abia cumpărase casa, când a dărâmat un perete fals. A găsit ceva HORROR acolo. A fugit ţipând şi a sunat la Poliţie!

Abia cumpărase casa, când a dărâmat un perete fals. A găsit ceva HORROR acolo. A fugit ţipând şi a sunat la Poliţie!
Foto: Pixabay

Un tânăr care și-a cumpărat de curând o casă în Liverpool a făcut o descoperire înfiorătoare în spatele unui perete fals, care maschează golul de sub scările interioare. Bărbatul s-a speriat inițial și era gata să renunțe la locuință, dar apoi s-a răzgândit.

Surpriză pentru noul proprietar al unei case din Liverpool

Jonathan Lewis, în vârstă de 32 de ani, abia primise cheile de la casă când a vrut să verifice spațiul de sub scări, notează Liverpool Echo. A spart peretele fals și a găsit acolo o păpusă de cârpe și un bilet.

În mesaj scria că păpușa a ucis foștii proprietari: „Dragă cititorule, nou proprietar de casă, mulțumesc că m-ai eliberat! Eu sunt Emily. Proprietarii mei originari locuiau aici în 1961. Nu-mi plăceau, așa că au trebuit să plece. Erau veseli și cântau. Dezgustător. Înjunghierea a fost alegerea mea pentru moartea lor, așa că sper să ai cuțite. Sper să dormi bine”.

Păpușa găsită de Jonathan Lewis în spatele peretelui fals din noua sa casă. Sursă foto: Liverpool Echo

Jonathan s-a speriat și a fost tentat să renunțe la casă, mai ales că încă nu se mutase. Dar agentul imobilitar i-a spus că peretele respectiv a fost pus acum cinci ani, deci păpușa a fost pusă acolo de curând, nu acum zeci de ani.

Noul proprietar e convins acum că totul e doar o farsă și chiar se amuză: „Sincer, mi se pare chiar amuzant. Probabil aș face exact același lucru”.