Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor (VIDEO)

Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor (VIDEO)
foto: youtube.com

Pentru preţul potrivit, traficanții din Romania vând arme obținute din Ucraina tuturor celor care doresc, inclusiv teroriștilor. Este detaliul scos la iveală în urma unei anchete realizate de jurnaliştii de la Sky News. Aceştia au reuşit să se întâlnească cu o bandă din ţara noastră. Detaliile întâlnirii sunt halucinante, arată B1 TV.

După luni întregi de negocieri, jurnaliştii de la Sky News au reuşit să se întâlnească cu traficanţii români într-o zonă izolată din vestul ţării noastre.

Condiţiile au fost clar stabilite: traficanţii nu aveau să-şi arate feţele şi urmau să vină cu o maşină fără plăcuţe de identificare.

Lucrurile au decurs ca într-un film de acţiune. Doi bărbaţi care purtau cagule le-au cerut jurnaliştilor britanici sa coboare din autoturism, i-au percheziționat, le-au verificat echipamentele și le-au încuiat telefoanele mobile în mașină, luându-le cheia.

Dezvăluire șocantă a jurnaliștilor de la Sky News! Traficanții români vând arme din Ucraina oricui, chiar și teroriștilor

Au deschis apoi portbagajul lor, arătându-le armele disponibile pentru vânzare. Indivizii au ţinut să-i asigure pe reporteri că pot oferi mii de astfel de arme, dar și muniție pentru ele.

Bărbații le-au dezvăluit jurnaliştilor că armele provin din Ucraina. Acestea trec prin România, de unde o altă bandă le preia şi le trimite în vestul Europei şi în Orientul Mijlociu. Destinaţia principală este, însă, Occidentul.

Printre armele disponibile se aflau o puşcă cu lunetă, în valoare de 3.000 de euro, o puşcă austriacă Steyr, puşti semiautomate, de vânătoare şi pistoale.

La loc de cinste stătea puşca AK-47, cea mai bine vândută în Europa, în ultima perioadă, au explicat traficanţii.

Bărbații au spus că se ocupă doar de arme de foc, însă au legături strânse cu o altă bandă specializată în armament greu şi grenade propulsate de rachete și mine.

Când au aflat că jurnaliștii nu vor cumpăra, traficanții au decis să plece. Nu înainte de a cere echipei Sky News să aștepte 20 de minute înainte de a pleca, la rândul său.

Ultima oră
08:18 - Ce se va întâmpla cu atleta din Belarus, forțată să părăsească Jocurile Olimpice. Anunțul făccut de autoritățile japoneze
08:16 - Alina Șerban (ANM): Disconfort termic deosebit de accentuat în sudul și sud-estul României, cu valori spre 41 de grade în Muntenia. În restul țării, vorbim de o scădere semnificativă a temperaturilor (VIDEO)
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente / Insula Rhodos a rămas fără apă și curent electric (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți