Dezvăluiri în cazul morții lui Yasser Arafat: Fostul lider palestinian ar fi fost otrăvit cu poloniu

Dezvăluiri în cazul morții lui Yasser Arafat: Fostul lider palestinian ar fi fost otrăvit cu poloniu
Fostul lider palestinian Yasser Arafat, decedat în 2004, ar fi fost otrăvit cu poloniu, potrivit concluziilor analizelor efectuate într-un laborator din Elveţia. Analize au fost efectuate pe eşantioane biologice...

Fostul lider palestinian Yasser Arafat, decedat în 2004, ar fi fost otrăvit cu poloniu, potrivit concluziilor analizelor efectuate într-un laborator din Elveţia.

Analize au fost efectuate pe eşantioane biologice prelevate din lucrurile personale ale liderului palestinian, predate văduvei defunctului, Suha. Rezultatele au arătat că în corpul defunctului existau candtități însemnate de poloniu, o substanţă radioactivă.

„Concluzia este că am găsit (un nivel) semnificativ de poloniu-210 în aceste eşantioane”, a adăugat el în acest documentar, realizat după nouă luni de anchetă, potrivit Al-Jazeera.

Cercetătorii spun că ar fi și mai evidentă otrăvirea fostului lider dacă s-ar găsi  urme de poloniu și în oasele acestuia.

Moartea lui Yasser Arafat rămâne o enigmă, cei 50 de medici care l-au tratat neprecizând motivul exact al deteriorării rapide a stării sale de sănătate. Palestinienii au acuzat Israelul că l-a otrăvit.

Ultima oră
13:51 - Florin Cîțu: Vreau mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în gestionarea valului 4 COVID / Laude pentru Cseke Attila, interimarul de la Sănătate (VIDEO)
13:41 - Loredana Groza, anunț după ce duminică a fost luată cu ambulanță. Cum se simte artista
13:37 - IOS 15, lansat oficial. Ce aduce nou sistemul de operare de la Apple
13:28 - Acces Direct, de la Antena 1, vine cu o nouă blondină: Cosmina Scăunașu. Cine este ea şi ce a spus Mirela Vaida
13:23 - Explozie a cazurilor de COVID: 6.789 în ultima zi, din care peste 1.000 doar în București. Încă un județ a intrat în scenariul roșu / Pandemia a mai făcut 129 de victime / 990 de pacienți la ATI, din care 20 sunt copii
13:11 - Florin Cîțu: O să cer o anchetă pentru că vreau să știu cum a fost pregătit valul 4 de Ministerul Sănătății
13:10 - UE susține Franța, în conflictul cu SUA, pe tema submarinelor nucleare. Care a fost poziția oficială a României / Scandalul se poate extinde și la noi, unde Naval Group a câștigat un contract pentru corvete, care încă nu a fost semnat
13:00 - Vlad Voiculescu (USR PLUS): Campania de vaccinare e un eșec. Problemele – Prioritizarea esențialilor și concursul întru relaxare, când vaccinarea deja încetinea
12:43 - Sute de centre de vaccinare anti-COVID au fost închise temporar. Câte mai sunt funcţionale
12:37 - Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)