Diego Maradona, filmat în timp ce își lovește fosta logodnică (VIDEO)

Diego Maradona, filmat în timp ce își lovește fosta logodnică (VIDEO)

O înregistrare în care fostul fotbalist Maradona pare să-şi lovească fosta logodnică Rocio Oliva a fost dată publicităţii de un post de televiziune din Argentina.

În înregistrare se observă cum fostul fotbalist, aflat  sub influenţa băuturilor alcoolice, se ridică de pe o canapea şi se îndreaptă către logodnica sa (24 de ani), căreia îi reproşează că vorbeşte prea mult la telefon, informează Daily Mail.

În momentul în care Maradona (53 de ani) ajunge lângă tânără, acesta o loveşte cu pumnul de câteva ori, femeia rugându-l să se oprească şi să nu o mai lovească.

Rugat să comenteze imaginile, Maradona a negat că ar fi lovit-o pe fosta sa logodnică, precizând că doar a încercat să-i ia telefonul din mâini. „Am aruncat telefonul în aer, dar vă jur că nu am lovit niciodată o femeie”, a precizat actualul antrenor.

Diego Maradona, filmat în timp ce își bate iubita

Tags:
Ultima oră
20:03 - DOCUMENT. Peste 70 de liberali au lansat un apel pentru soluționarea crizei politice și guvernamentale. Ludovic Orban: Nu ne permitem să ne jucăm cu soarta României
19:53 - Drama unei bătrâne de 101 din Botoșani, care a rămas fără casă din cauza unui incendiu
19:34 - Joe Biden, la Adunarea Generală a ONU: SUA nu caută un Război Rece cu China și e gata să lucreze cu orice națiune care caută o rezolvare pașnică la provocări comune (VIDEO)
19:29 - Peste 15.600 de doze de vaccin anti-COVID au fost administrate în ultimele 24 de ore, în România
19:12 - Rata de acoperire vaccinală din București a depășit 50%, anunță Valeriu Gheorghiță
19:06 - Ioana Mihăilă, despre valul 4: Suntem pregătiți pentru situația de acum. Dacă lucrurile evoluează, s-ar putea ca anumite nevoi să nu mai poată fi îndeplinite (VIDEO)
18:49 - Ioana Mihăilă: Doresc să amintesc premierului că vaccinarea a fost în subordinea sa directă / Ar fi fost o iresponsabilitate să fi blocat paturile ATI pentru pacienții COVID-19 când aveam sub 50 de cazuri (VIDEO)
18:46 - Ele sunt cele mai în vârstă surori gemene din lume. Câți ani au japonezele care au doborât toate recordurile
18:25 - Ioana Mihăilă: Întârzierea cu o lună a rectificării bugetare a făcut imposibilă semnarea la timp a contractelor de medicament; am lăsat spitalele să își achiziționeze direct medicamentele (VIDEO)
18:20 - Andreea Ibacka, mesaj important cu doar câteva zile înainte să nască: Sunt destule nopți în care respir greu