Dinu Iancu Sălăjanu, propunerea PNL la Consiliul Judeţean Sălaj, la întâlnirea cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri: ‘Stabilim un parteneriat pentru implementarea proiectelor comune’ (FOTO)

Dinu Iancu Sălăjanu, propunerea PNL la Consiliul Judeţean Sălaj, la întâlnirea cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri: 'Stabilim un parteneriat pentru implementarea proiectelor comune' (FOTO)
FOTO: Facebook: Dinu Iancu Salajanu

Dinu Iancu Sălăjanu, propunerea PNL Sălaj pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, s-a întâlnit cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri pentru a-și prezenta programul pentru următorii patru ani. Printre principalele teme de discuție abordate în întâlnirea cu oamenii de afaceri s-au numărat construirea unui parc industrial în municipiul Zalău și punerea în valoare a Văii Someșului, prin sisteme de irigații pentru agricultură.

Dinu Iancu Sălăjanu (PNL Sălaj), în dialog cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri

În cele aproape trei ore de dialog, Dinu Iancu Sălăjanu a interacționat cu oamenii de afaceri, le-a prezentat direcțiile de dezvoltare din programele PNL Sălaj, dar a preluat și idei din partea mediului de afaceri.

Liderul liberal a fost însoțit de Florin Iordache, partenerul de la USR PLUS, susținut și de PNL Sălaj pentru Primăria Municipiului Zalău.

“Vă mulțumesc că ne-ați dat ocazia să ne întâlnim, deoarece consider foarte importante aceste dezbateri. Dumneavoastră reprezentați motorul dezvoltării județului și a comunităților unde vă desfășurați activitatea, iar pe viitor acest gen de întâlniri vor deveni parte integrantă a agendei mele de președinte al Consiliului Județean. După cum am mai spus și cu alte ocazii, dincolo de proiectele punctuale pe fiecare domeniu de activitate în parte, eu îmi propun, în primul rând, să reclădesc încrederea partenerilor noștri – mediu de afaceri, sindicate, asociații profesionale, societate civilă – în administrația județeană. Îmi doresc o relație onestă, bazată pe respect și care să ducă la dezvoltarea unor proiecte benefice pentru toți sălăjenii”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

Dinu Iancu Sălăjanu, porpunerea PNL la Consiliul Judeţean Sălaj, întâlnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afacer

Foto: Facebook / PNL Sălaj

Dinu Iancu Sălăjanu, propunerea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, propune înființarea unui birou de consultanță cu mediul de afaceri

La discuția cu oamenii de afaceri din județ, Dinu Iancu Sălăjanu a propus înființarea unui birou de consultanță pentru ca dialogul cu mediul de afaceri să fie unul susținut și productiv.

De asemenea, la întrevedere s-a mai discutat despre construirea unui parc industrial în municipiul Zalău, punerea în valoare a Văii Someșului, prin sisteme de irigații pentru agricultură, înființarea unor centre agricole, care să preia și să depoziteze produsele fermierilor sălăjeni, investiții coerente și adaptate nevoilor în infrastructură.

“De asemenea, voi înființa, la nivelul Consiliului Județean, un birou de consultanță și vom organiza, periodic, conferințe de instruire pentru mediul de afaceri. Voi face demersuri pentru construcția unei relații instituționale privilegiate cu ministerele și autoritățile locale sau județene implicate în gestionarea banilor europeni, iar Consiliul Județean Sălaj va stabili un parteneriat cu mediul de afaceri local pentru implementarea unor proiecte comune”, mai spune Dinu Iancu Sălăjanu.

Dinu Iancu Sălăjanu, porpunerea PNL la Consiliul Judeţean Sălaj, întâlnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afacer

Foto: Facebook / PNL Sălaj

Comandat: Partidul National Liberal – Filiala Județeană Salaj
Realizat: ANCORE MEDIA SRL
Cod AEP 21200012

Ultima oră
00:17 - Ludovic Orban: „Marea majoritatea a oamenilor care au rămas lângă mine, fiindcă se luptă cu un întreg sistem, au dat dovadă de caracter” / Ce a spus despre Adrian Oros și Alexandru Nazare (VIDEO)
00:06 - Ludovic Orban: „De când a apărut gașca demolatoare, PNL s-a prăbușit. A ajuns la sub 15%. PSD, AUR și USR s-ar bucura să fie alegeri anticipate” (VIDEO)
23:54 - Ludovic Orban: Ce mi s-a părut ciudat e că președintele Klaus Iohannis a avut un comportament total în pandemie în 2021 față de 2020, când a anunțat restricții și în campanie electorală (VIDEO)
23:36 - Ludovic Orban, despre proiectul „România Educată”: După șapte ani de zile, președintele Klaus Iohannis a venit și el cu o broșură în care jumătate din spații sunt ocupate cu poze cu el (VIDEO)
23:12 - Cum se va numi partidul lui Ludovic Orban: „Va fi o soluție necesară pe scena politică” (VIDEO)
23:11 - Ludovic Orban: Eu, în viața mea, nu i-am făcut decât bine lui Klaus Iohannis, dar nu știu dacă am făcut bine României / M-am retras în favoarea lui în 2014 (VIDEO)
22:55 - Ludovic Orban: Eu nu știu ce urmărește Klaus Iohannis, dar pot să constat efectele acțiunilor sale. PNL s-a prăbușit, a fost făcută praf coaliția și România a fost bagată într-o criză politică și guvernamentală (VIDEO)
22:48 - Ludovic Orban: „Conform statutului PNL, premierul României sunt eu” (VIDEO)
22:14 - Ludovic Orban: Prin desemnarea lui Dacian Cioloș, Klaus Iohannis n-a făcut decât să prelungească și chiar să adâncească criza politică. Nu îl putea desemna pe Florin Cîțu și avea nevoie de un candidat de sacrificiu (VIDEO)
21:54 - Tudor Chirilă, mesaj tranșant despre criza COVID-19: „În perioada asta la fiecare 9 zile moare cam o Sala Palatului. De aceeași boală”