Director NASA: Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea

Director NASA: Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea
Foto: steemit.com

Un director de la NASA avertiează că agenția are în derulare proiecte despre care publicul nu știe, iar dacă ar afla nu ar mai dormi noaptea.

Dând de înțeles că oamenii nu sunt încă pregătiți să afle amploarea descoperirilor făcute de cercetători, Paul Hertz, directorul diviziei de astrofizică din cadrul NASA, a avertizat: „Aveţi grijă ce vă doriţi. Dacă aţi şti măcar o fracţiune din chestiile cu care ne ocupăm nu aţi mai dormi noaptea. Vă promit asta”, notează go4it.

Hertz a făcut declarația pe Imgur, postarea a deveni rapid virală, iar mulți dintre cei care au văzut-o au presupus că acesta s-a referit la descoperirea unor forme de viaţă extraterestre.

Ulterior, directorul de la NASA a precizat, pe Twitter, că nu este vorba despre depistarea unor forme de viață extraterestre, menționând și că NASA va anunța cu siguranță cnd va fi vorba de așa ceva.

Tags:
Ultima oră
08:23 - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante “îngrijorătoare” ale coronavirusului
07:54 - Accident grav, în Hunedoara: două autocisterne s-au ciocnit
07:44 - Raluca Turcan: Salariul minim ar putea creşte cu 8-12%, înainte de sfârşitul anului
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu