Vladimir Plahotniuc iese la atac după ce socialiştii l-au scos de la guvernare: Televiziunea oligarhului a difuzat o înregistrare în care Dodon recunoaşte că primeşte bani de la ruşi (VIDEO)

Vladimir Plahotniuc iese la atac după ce socialiştii l-au scos de la guvernare: Televiziunea oligarhului a difuzat o înregistrare în care Dodon recunoaşte că primeşte bani de la ruşi (VIDEO)
Foto: Facebook/ Igor Dodon

După ce socialiştii au decis să formeze o majoritate alături de blocul pro-european ACUM şi astfel să lase Partidul Democrat în opoziţie, oligarhul Vladimir Plahotniuc a ieşit la atac şi s-a răzbunat pe preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Mai exact, televiziunea lui Plahotniuc a difuzat public un videoclip în care Igor Dodon confirmă că a primit, lunar, din Rusia, de la 600-700 de mii de dolari, până la un milion de dolari.

În convorbirea la care ia parte şi Vladimir Plahotniuc, Igor Dodon spune că primea 700 de mii – 1 milion de dolari pe lună de la ruși, dar că de la 1 aprilie finanțarea a fost oprită.

Dodon: Am datorii față de partid pentru două luni, ce să fac mai departe?

Kozak: Voi veniți la putere, lasă-l pe Vlad (Plahotniuc) să-ți dea (bani).

Dodon: Eu ce, trebuie să-l rog pe Plahotniuc?

Kozak: Nu, o să-i spun eu despre asta.

Plahotniuc: Auzi, mie să îmi spui, ți-au dat bani pentru PSRM?

Dodon: Da, pentru întreținere. La noi câte 600-700 mii pe lună

Plahotniuc: Nu cred

Dodon: Nu credeți?

Plahotniuc: Sincer, ne depășește acțiunile noastre personale pentru întreținerea PDM

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Acest videoclip ar putea lovi teribil scena politică de la Chişinău, Partidul Social al Republici Moldova, din care provine Dodon, riscând să fie scos în afara legii pentru că a beneficiat de finanţare externă.

Astfel, Vladimir Plahotniuc ar folosi glonţul de aur ce ar duce la anularea alegerilor şi ar evita prin această mişcare rămânerea formaţiunii sale în opoziţie.