Doi români, arestaţi la Roma după ce câinele acestora a muşcat o femeie

Doi români, arestaţi la Roma după ce câinele acestora a muşcat o femeie
Doi români au fost arestaţi la Roma pentru că au asmuţit un câine spre doi agenţi de poliţie, animalul muşcând o femeie care este în stare gravă, relatează Corriere della Sera, potrivit Mediafax. Totul s-a p...

Doi români au fost arestaţi la Roma pentru că au asmuţit un câine spre doi agenţi de poliţie, animalul muşcând o femeie care este în stare gravă, relatează Corriere della Sera, potrivit Mediafax.

Totul s-a petrecu la o pizzerie din Roma, unde poliţia fusese chemată pentru că între românii aflaţi în stare de ebrietate şi angajaţii localului izbucnise o altercaţie. Cei doi români beţi au dat drumul din lesă câinelui pe care îl aveau, un pitbul, asmuţindu-l spre agenţii de poliţie.

Câinele a sărit însă la o femeie în vârstă de 68 de ani care trecea întâmplător prin zonă. Aceasta este o fostă vedetă mondenă din anii 1970, Gigliola Guerinoni. Femeia a fost muşcată şi este în stare gravă la spital, medicii fiind rezervaţi în legătură cu evoluţia sa.

Cei doi români, Vasile T. şi Cosmin G., în vârstă de 40, respectiv 34 de ani, au fost arestaţi. Câinele a fost preluat de serviciile Primăriei din Roma, dar a murit sufocat după aproximativ două ore.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)