Trump, DECIZIE de ULTIM moment cu privire la România! Ce se întâmplă cu noul ambasador al SUA în ţara noastră

Trump, DECIZIE de ULTIM moment cu privire la România! Ce se întâmplă cu noul ambasador al SUA în ţara noastră

Donald Trump pare să se fi decis în ceea ce priveşte viitorul ambasador al SUA în România.
Preşedintele american a trimis la Senat nominalizarea lui Adrian Zuckerman pentru acest post, a anunţat Casa Albă, potrivit Agerpres.
Alături de nominalizarea lui Adrian Zuckerman, Trump a mai trimis la Senat nominalizările mai multor oficiali pentru posturi ministeriale, precum şi pe cele ale viitorilor ambasadori în Muntenegru şi Republica Centrafricană, Judy Rising Reinke şi Lucy Tamlyn.

Liderul de la Casa Albă şi-a anunţat pe 24 iulie intenţia de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al SUA în România.
În prezentarea făcută pe site-ul Casei Albe, se menţionează că Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent româna.

De profesie avocat, el a fost admis în baroul din New York în 1984, fiind partener în cadrul firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior el a mai ocupat funcţia de co-coordonator al departamentului de servicii naţionale imobiliare şi pentru companii la Epstein Becker – Green, PC, New York, iar mai înainte a fost coordonator pentru proprietăţi imobiliare la Lowenstein Sandler, LLP, New York.