Momentul în care Trump îi face cu ochiul lui Putin (VIDEO)

Momentul în care Trump îi face cu ochiul lui Putin (VIDEO)
Foto: Dave Granlund

Donald Trump i-a făcut cu ochiul lui Vladimir Putin, la începutul întâlnirii pe care au avut-o luni, la Helsinki.

Cei doi lideri s-au salutat și și-au zâmbit, însă Trump a făcut un gest în plus pentru a-și arăta afecțiunea față de Putin: i-a făcut cu ochiul omologului său. Momentul a stârnit acuzații, ironii și glume pe internet, mai puțin surprindere, însă, căci liderul american a arătat de mai multe ori de-a lungul timpului că are un atașament deosebit față de omologul său rus.

Întâlnirea Trump – Putin se vrea a fi o încercare de îmbunătățire a relațiilor dintre Statele Unite şi Rusia.

Înainte de începerea discuțiilor, Donald Trump a susținut că relațiile SUA – Rusia sunt cele mai proaste din istorie, iar de vină sunt… politicienii americani.

”Relația noastră cu Rusia nu a fost niciodată mai rea din cauza anilor de nesăbuință și stupiditate din partea americanilor, iar acum din cauza vânătorii de vrăjitoare”, scrisese Trump, pe Twitter.

Sursă Video: Mark Stone / Twitter

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său
20:19 - Accident cumplit în județul Prahova. Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost transportate la spital (VIDEO)
20:01 - Mamă, tată și fiu, răpuși de COVID-19 în aceeași zi. Cei trei erau nevaccinați și ajunseseră la spital în stare foarte gravă / Managerul SJU Giurgiu: Marea majoritate a cazurilor vin în ultimul moment (VIDEO)
19:37 - Probleme pentru Selly! Mesajul transmis de vlogger în toiul nopții: „Ne asigurăm că pe viitor nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare…”
19:17 - 59.319 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care aproape 31.900 cu prima doză
18:56 - Ratingul României, reconfirmat de agențiile Standard & Poor`s și Moody`s. Perspectiva, stabilă
18:29 - Dan Tanasă: AUR va iniția procedurile parlamentare pentru controlul averii președintelui Klaus Iohannis