Donald Trump, atac la preşedintele SUA: Japonia se scufundă, Obama joacă golf

Donald Trump, atac la preşedintele SUA: Japonia se scufundă, Obama joacă golf
Cunoscutul miliardar american Donald Trump a lansat un atac la adresa preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, pentru că a ales să “joace golf” în timp ce Japonia se confrunta cu posibilitatea unei catastrofe...

Cunoscutul miliardar american Donald Trump a lansat un atac la adresa preşedintelui Statelor Unite, Barack Obama, pentru că a ales să “joace golf” în timp ce Japonia se confrunta cu posibilitatea unei catastrofe nucleare, conform FoxNews.

“Decizia lui Obama de a juca golf în ziua dezastrului din Japonia şi în ziua următoare reprezintă un comportament total nepotrivit. Şi spun asta din punctul de vedere al unui om care deţine cele mai magnifice terenuri de golf din lume”, a declarat miliardarul.

În ciuda empatiei manifestate de Trump pentru situaţia din Japonia acesta a menţionat că susţine energia nucleară.

“Sunt un mare fan al energiei nucleare (…) Există probleme în viaţă, nu totul este perfect. Trebuie sa avem cei ma buni oameni când vine vorba de siguranţa centralelor nucleare”, a spus omul de afaceri.

Presa americană sugerează tot mai intens în ultima vreme o eventuala candidatură a lui Donald Trump la preşedenţia Statelor Unite. Acesta are o avere estimată la două miliarde de dolari.


Donald Trump îl atacă pe Obama