Donald Trump, după atacul dintr-o sinagogă din SUA: Când oamenii comit astfel de acte ar trebui să primească pedeapsa cu moartea

Donald Trump, după atacul dintr-o sinagogă din SUA: Când oamenii comit astfel de acte ar trebui să primească pedeapsa cu moartea

Președintele american Donald Trump a condamnat fenomenul urii din țara sa, precizând că „ceva trebuie făcut”, după atacul armat care a vizat o sinagogă din Pittsburgh, informează Reuters.

”Este sun lucru teribil, teribil ceea ce se întâmplă cu ura în ţara noastră şi în întreaga lume. Ceva trebuie făcut”, a declarat, sâmbătă, liderul de la Casa Albă.
Trump a mai spus că bilanțul atacului va fi „mai devastator” decât era prevăzut iniţial.

Președintele american a mai susținut că cei care comit astfel de fapte ar trebui să primească pedeapsa cu moartea. În acest context, Trump a sugerat că legislația din SUA privind pedeapsa capitală ar trebui însăprită.

”Când oamenii comit astfel de acte ar trebui să primească pedeapsa cu moartea”, a spus Trump.

Un bărbat a deschis focul, sâmbătă, în sinagoga ”Copacul vieții” din Pittsburgh. Potrivit CBS, cel puțin opt persoane au fost ucise în atac, iar atacatorul a fost prins și se află în custodia poliției.

Potrivit unor surse citate de presa internațională, în momentul în care a intrat în sinagogă, individul a strigat: „Toţi evreii trebuie să moară”.

Urmăriți B1TV.ro și pe