Întâlnirea tete-a-tete Trump – Putin a durat peste două ore. Trump: E un început foarte bun (VIDEO)

Întâlnirea tete-a-tete Trump - Putin a durat peste două ore. Trump: E un început foarte bun (VIDEO)

Discuția tete-a-tete dintre președintele american Donald Trump și omologul rus Vladimir Putin de la Helsinki a durat mai bine de două ore. ”Un început foarte bun”, a susținut liderul de la Casa Albă.

„Cred că este un bun început. Un foarte, foarte bun început pentru toată lumea”, le-a spus Trump ziariștilor, potrivit The Washington Post.

Trump și Putin au primit apoi delegațiile pentru discuții extinse. Ulterior, cei doi sunt așteptați să susțină o conferință de presă comună.

Înainte de începerea acestor discuții, Donald Trump a susținut că relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt cele mai proaste din istorie, iar de vină sunt… politicienii americani.

”Relația noastră cu Rusia nu a fost niciodată mai rea din cauza anilor de nesăbuință și stupiditate din partea americanilor, iar acum din cauza vânătorii de vrăjitoare”, scrisese Trump, pe Twitter.

Preşedintele american a ajuns luni în capitala Finlandei, la prima sa întâlnire bilaterală cu Putin. Discuțiile au început mai târziu decât fusese anunțat și asta pentru că liderul de la Kremlin a întârziat.

Întâlnirea tete-a-tete Trump – Putin a durat peste două ore. Cei doi vor susține o conferință de presă comună

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană