Donald Trump a blocat fondurile pentru reconstrucţia Siriei

Donald Trump a blocat fondurile pentru reconstrucţia Siriei

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a hotărât blocarea fondurilor pentru reconstrucţia Siriei.

Trump a blocat fondurile după ce în presă a apărut informaţia că Washington şi-a luat recent angajamentul de a suplimenta cu 200 de milioane de euro primele eforturi de refacere a Siriei după conflict, informează Hotnews.

Aceasta este prima acţiune pe care SUA a luat-o după ce Donald Trump a susţinut că forţele armate americane se vor „retrage foarte curând” din Siria.

Suma blocată de 200 milioane de dolari a fost promisă de secretarul de stat Rex Tillerson, în timpul unei reuniuni din Kuweit a coaliţiei internaţionale împotriva Statului Islamic.

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)