Donald Trump suprinde din nou: Președintele SUA a susținut că relațiile dintre SUA și Italia datează încă din timpul Romei Antice. Val de ironii în mediul online (FOTO, VIDEO)

Donald Trump suprinde din nou: Președintele SUA a susținut că relațiile dintre SUA și Italia datează încă din timpul Romei Antice. Val de ironii în mediul online (FOTO, VIDEO)
Foto: hepta.ro

Președintele american Donald Trump a devenit din nou ținta criticilor și a ironiilor pe internet, după ce, în timpul unei conferințe de presă comune cu omologul său italian, Sergio Mattarella, a declarat că SUA și Italia au o moștenire culturală comună de mii de ani, care datează încă din Roma antică.

”Statele Unite și Italia sunt legate de o moștenire culturală și politică comună, care datează de mii de ani, până la Roma antică”, a declarat liderul de la Casa Albă.

În aceași conferință de presă, Trump a vorbit despre aprecierea sa față de navigatorul italian Cristofor Columb.

Donald Trump a susținut că relațiile dintre SUA și Italia datează încă din timpul Romei Antice

Internauții au reacționat imediat la declarațiile președintelui american.

”Roma Antică? E serios? Statele Unite au 243 de ani, Roma Antică a fost acum multe mii de ani în urmă… de aici «Antică»”, a scris cineva pe Twitter.

”FACT CHECK: Statele Unite ale Americii (1776 – prezent) nu au avut niciodată legături cu Roma Antică (753 î.Hr. – 476 A.D)”, a precizat și Jacopo della Quercia un fost angajat al administrației Obama.

Totodată, internauții au remarcat uluirea de pe fața translatorului italian, la declarația lui Donald Trump.

Foto:dailymail.co.uk

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)
22:02 - Cum a fost sancționat un bărbat care conducea cu peste 200 km/oră pe un drum naţional din Olt