Trump, ridiculizat iar în UK: O statuie uriașă care-l înfățișează stând pe toaletă a apărut în centrul Londrei (VIDEO)

Trump, ridiculizat iar în UK: O statuie uriașă care-l înfățișează stând pe toaletă a apărut în centrul Londrei (VIDEO)
Foto: The Independent

O statuie uriașă care îl înfățișează pe Donald Trump în timp ce scrie mesaje pe Twitter și stă pe toaletă a apărul în centrul Londrei, notează The Independent. Aceasta este o nouă formă de protest față de venirea controversatului președinte american în Marea Britanie.

Statuia, care a primit numele ”Dump Trump”, emite sunete de flatulențe și repetă declarații ale lui Trump precum: „Ești fake news” sau „Sunt un geniu stabil”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Statuia a fost creată de scriitorul american Don Lessem. El a spus că a ”investit” 25.000 de dolari din propriul buzunar pentru această creație.

Președintele SUA a mai fost primit la Londra și cu bebelușul Trump gonflabil:

Foto: Hepta – Zuma Press / Lannis Waters

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)