DONALD TRUMP, declarațiile care au ȘOCAT ÎNTREAGA LUME: SUA a pierdut deja RĂZBOIUL cu China

DONALD TRUMP, declarațiile care au ȘOCAT ÎNTREAGA LUME: SUA a pierdut deja RĂZBOIUL cu China

Războiul comercial cu China a fost pierdut în urmă cu mult timp, a afirmat miercuri președintele american Donald Trump.

„Nu suntem într-un război comercial cu China, acest război a fost pierdut în urmă cu numeroși ani de persoane stupide sau incompetente, persoane care reprezentau Statele Unite”, a scris acesta, într-un tweet.

Acesta a invocat încă o data deficitul comercial colosal cu China, evocând 500 de miliarde de dolari, deși în realitate e vorba de 375,2 miliarde, în 2017.

„Cu furtul de proprietate intelectuală, mai sunt încă 300 de miliarde de dolari. Acest lucru nu mai poate continua!”, a susținut el.

La câteva ore după publicarea de către administrația Trump, marți, a unei liste provizorii cu produse importate care ar putea fi supuse unui nou regim vamal, Beijingul a replicat cu propria sa lista, care vizează importuri de aceeași valoare: 50 de miliarde de dolari.

China a recurs la artileria grea, vizând de aceasta date produse strategice precum aeronautica, industria auto și soia, care cântăresc greu în balanță.

Ultima oră
22:56 - Garda Forestieră Suceava susține că nu a identificat nereguli sau tăieri ilegale de arbori pe fondul forestier unde au fost agresați un activist și doi jurnaliști
22:47 - EXCLUSIV // City Insurance intră în faliment. Ce se întâmplă cu șoferii care au polițe de asigurare RCA
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)