Două persoane au fost răpite de bărbați înarmați în capitala Mexicului: Un actor local, printre victime

Două persoane au fost răpite de bărbați înarmați în capitala Mexicului: Un actor local, printre victime

Un francez, Frédéric Michel, şi un mexican au fost răpiţi în centrul Mexicului, într-un parc naţional, a declarat Ambasada Franţei de la Ciudad de Mexico pentru AFP preluată de news.ro.

„Confirmăm faptele. Suntem în contact permanent cu autorităţile mexicane, mobilizate în vederea găsirii concetăţeanului nostru”, anunţă reprezentanţa diplomatică cu privire la această răpire, duminică, într-un parc naţional situat la poalele Vulcanului Nevado de Toluca, în statul Mexico, în apropiere de capitala ţării.

Francezul şi mexicanul se aflau într-o excursie în parcul naţional, în vehicule de teren, în momentul în care au fost interceptaţi de bărbaţi înarmaţi, potrivit cotidianelor Reforma şi El Universal.

Cei doi bărbaţi au fost luaţi cu forţa la bordul maşinilor lor. Cetăţeanul mexican este un actor, Alejandro Sandi, precizează ziarele şi ambasada într-un comunicat.

Autorităţile au instituit un dispozitiv în vederea unei controlări a zonei, care face parte din municipalitatea Zinacantepec, la cest de Ciudad de Mexico, într-o încercare de găsire a celor doi.

Tags: