Dovada matematică că Iisus revine pe Pământ, pe 21 mai

Dovada matematică că Iisus revine pe Pământ, pe 21 mai
Un evanghelist american susține că a descoperit o formulă matematică care îi permite să interpreteze datele criptate din Biblie. Conform acesteia, evanghelistul spune că Iisus se va întoarce pe Pământ în data...

Un evanghelist american susține că a descoperit o formulă matematică care îi permite să interpreteze datele criptate din Biblie. Conform acesteia, evanghelistul spune că Iisus se va întoarce pe Pământ în data de 21 mai, relatează tucsoncitizen.com.

„Pe 21 mai 2011 Isus se va întoarce pe Pământ, va învia morţii, îi va aduna pe cei drepţi şi îi va duce cu el în cer, unde vor trăi în prezenţa Dumnezeului veşnic”, spune un  membru al sursei citate.

Site-ul american aduce drept dovada teoria unui evanghelistului Harold Camping, care susține că a creat un sistem matematic ce îi permite să interpreteze datele criptate din Biblie.

Conform acestora, Iisu s-ar întoarce pe Pământ pe 21 mai.

Iată formula matematică descoperită de Camping:

-  5 reprezintă ispășirea, 10 întregirea iar 17 cerul

-  Iisus a fost răstignit pe 1 aprilie 33. Pe 1 aprilie s-au împlinit 1978 de ani

-  Acesta a înmulțit apoi 1978 cu 365,2422 de zile (cât conține un an solar)

-  Camping a calculat că mai sunt 51 de zile de pe 1 aprilie până pe 21 mai, adunând acest rezultat la cel anterior al înmulțirii, rezultatul final fiind 722,500

-   Evanghelistul a descompus apoi suma în (5x10x17)x(5x10x17)

În cuvinte acest rezultat ar însemna (ispășire+întregire+cer) la pătrat.

Camping este de părere că rezultatul înmulțirii reprezintă drumul parcurs de Iisus de la crucificare până la salvarea deplină.

Tags: