Dovezile orgiilor sexuale ale lui Berlusconi, găsite în laptopurile amantelor (FOTO)

Dovezile orgiilor sexuale ale lui Berlusconi, găsite în laptopurile amantelor (FOTO)
Procurorii au găsit fotografii incendiare în laptopurile şi în camerele foto ale zecilor de femei care au participat la petrecerile date de premier, anunţă The Telegraph. Această acţiune face parte din ancheta...

Procurorii au găsit fotografii incendiare în laptopurile şi în camerele foto ale zecilor de femei care au participat la petrecerile date de premier, anunţă The Telegraph. Această acţiune face parte din ancheta oamenilor legii, care îl are ca subiect principal pe primul ministru al Italiei, Silvio Berlusconi.

Premierul  de 74 de ani este suspectat că ar fi plătit o dansatoare exotică, de 17 ani, pe nume Karima El Mahroug,  pentru a întreţine cu ea relaţii sexuale.  Politicianul le-ar fi dăruit celor 32 de femei implicate în scandal, bani şi bijuterii, în schimbul unor favoruri sexuale.

În fotografiile găsite de procurori, apare vedeta de televiziune, Barbara Guerra, îmbrăcată într-o uniformă sexy de poliţistă.

Alte femei neindentificate încă, apar în ipostaze provocatoare în fotografiile care, potrivit procurorilor, au fost făcute în dimineaţa de după petrecere, în casa lui Silvio Berlusconi, de lângă Milan.

Aceste fotografii nu sunt singurele dovezi ale petrecerilor incendiare, organizate de Silvio Berlusconi. Anul trecut, au fost date publicităţii imagini surprinse la vila premierului din Sardinia, unde mai multe fete apăreau dezbrăcate în grădină.