DRAMĂ la Palat! Prințul William a făcut anunțul în LACRIMI: ‘Este o DURERE incomparabilă’

DRAMĂ la Palat! Prințul William a făcut anunțul în LACRIMI: 'Este o DURERE incomparabilă'
Foto: Daily Star

Recent, într-un documentar realizat de cei de la BBC, Prinţul William a vorbit despre sănătatea mintală în general, dar și despre moartea Prințesei Diana, care a și-a pierdut viața pe 31 august 1997.

BLESTEMUL ILENEI CIUCULETE FACE RAVAGII! VEZI AICI CE S-A ÎNTÂMPLAT LA DOI ANI DE LA MOARTEA MARII CÂNTĂREŢE…

Pierderea Prinţesei Diana l-a marcat pe viaţă şii-a influențat job-ul de pilot pe ambulanță aeriană. Prințul William a activat în cadrul forțelor armate britanice între 2006 și 2013 și a lucrat mai târziu ca pilot de căutare și salvare. Al doilea în linia succesiunii la tron după tatăl său, Charles, soțul lui Kate Middleton a renunțat la acest job în 2017, atunci când s-a hotărât să se dedice full-time îndatoririlor sale regale.

STELA POPESCU SE RĂSCOLEȘTE ÎN MORMÂNT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA SECRETĂ! FIICA VITREGĂ A LUAT DECIZIA…

Încadrul aceluiaşi documentar, Prinţul William a declarat că din cauza carierei salea rămascu un sentiment depresiv.

REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANĂ! A MURIT CU ZILE! BAHMUȚEANCA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI

„Am rămas cu un sentiment depresiv și foarte negativ. Ma gândeam că moartea e mereu la orice colț, oriunde m-aș fi dus. Acest sentiment e o povară greu de suportat”,a mărturisit prințul William, în cadrul documentarului A Royal Team Talk: Tackling Mental Health.

„Noi bărbații suntem uneori rușinați de emoțiile noastre. Trebuie să ne relaxăm un pic și să fim în stare să vorbim despre emoțiile noastre, pentru că nu suntem roboți”,a mai adăugat ducele de Cambridge. Prințul William a vorbit deschis și despre tragedia care i-a marcat viața: moartea mamei sale, prințesa Diana.

„Când pierzi un om drag la o vârstă fragedă este o durere incomparabilă. Știi că în viață vor fi și alte lucruri dificile, dar nicio durere nu se va compara cu asta. Dar asta te apropie și de alți oameni care au suferit o pierdere asemănătoare. Poți citi în ochii oamenilor dacă au simțit pierderea unui apropiat. Vor să vorbească despre acest lucru, dar nu vor să facă primul pas. Vor să aibă permisiunea să vorbească despre asta”,a mărturisit William.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)