Echipajul Staţiei Spaţiale Internaţionale a trimis un mesaj video pentru cuplul regal

Echipajul Staţiei Spaţiale Internaţionale a trimis un mesaj video pentru cuplul regal
Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au trimis Prinţului William şi lui Kate Middleton un mesaj de gravitate zero cu felicitări pentru căsătoria lor. Paolo Nespoli, ron Garan şi Cady Coleman...

Astronauţii de pe Staţia Spaţială Internaţională au trimis Prinţului William şi lui Kate Middleton un mesaj de gravitate zero cu felicitări pentru căsătoria lor. Paolo Nespoli, ron Garan şi Cady Coleman şi-au înregistrat mesajul la câteva momente după ce staţia spaţială a trecut deasupra Marii Britanii, scrie The Telegraph.

Cei trei ingineri de zbor au transmir cuplului regal “felicitări şi cele mai bune urări” şi au spus că vor urmări “cu mare interes” nunta regală la fel ca şi celeltalte milioane de oameni de pe Pământ.

Spaţia spaţială a trecut la o distanţă de 350 de km deasupra Londrei, de unde echipajul celei de-a 27-a misiuni spaţiale a realizat mai multe fotografii cu Westminster Abbey văzută din spaţiu.

Mesajul astronauţilor pentru Will şi Kate

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)