Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare (VIDEO)

Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare (VIDEO)

Produsul de economisire-creditare funcționează așa cum îi spune și denumirea, în două etapă. În prima etapă, împreună cu un consilier financiar specializat, agreezi o rată de economisire pe care vrei să o depui și o sumă pe care intenționezi sa o retragi la finalul perioadei de economisire.

Începi prin a depune prima rată, primești de la bancă o dobândă de 2% pe an, plus o primă din partea statului în valoare de 25% pe an, nu mai mult de 250 de euro în lei la economiile efectuate în fiecare an calendaristic.

Când ai economisit 50% din obiectivul tău, banca îți oferă posibilitatea de a lua un credit de încă 50%, cu o dobândă fixă pe toată perioada de creditare, de numai 5% pe an.

Oricând pe perioada de economisire, dacă nevoia ta se modifică și ai reuit săp acumuloezi 10% din suma de care ai nevoie în contul de economisire-creditare, oricând poți ccesa componenta de finanțare anticipată cu o dobândă de doar 44% pe an.

Află mai multe din materialul video de mai jos.

Cum funcționează sistemul de economisire-creditare?

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului