Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare? (VIDEO)

Economisește pentru casa ta: Cum funcționează sistemul de economisire-creditare? (VIDEO)
Foto: B1 TV

Sistemul de economisire-creditare funcționează în două etape, este disponibil pentru orice cetățean român, cu domiciliul stabil în România.

Cele două etape sunt cea de economisire și etapa de creditare.

Prima etapă presupune acumularea unor fonduri. Practic, orice client va depune lunar o rată de economisire, pentru care va primi dobânda băncii și prima de stat.

A doua etapă a contractului de economisire-creditare este cea de creditare. La finalul primei etape, fiecare client va primi o înștiințare la adresa de domiciliu prin care va afla că a intrat în cea de-a doua etapă. Clienții pot accepta sau nu această etapă.

Află mai multe din materialul video de mai jos.

Cum funcționează sistemul de economisire-creditare?

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului