Egipt: Mubarak a suferit un atac de cord în timpul unui integoratoriu

Egipt: Mubarak a suferit un atac de cord în timpul unui integoratoriu
Fostul preşedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a fost transportat, marţi, la un spital din Sharm el-Sheikh, după ce a suferit o criză cardiacă, în timp ce era chestionat de procurorii care investighează crimele a...

Fostul preşedinte al Egiptului, Hosni Mubarak, a fost transportat, marţi, la un spital din Sharm el-Sheikh, după ce a suferit o criză cardiacă, în timp ce era chestionat de procurorii care investighează crimele a sute de protestatari, dar şi suspiciunile de corupţie, scrie novinite.com.

Potrivit conducerii spitalului, condiţia lui Mubarak este „aproape stabilă”. Surse medicale susţin că Mubarak a refuzat să mănânce şi să bea de când a fost citat de procurori, duminică.

Televiziunea oficială a anunţat, anterior, că preşedintele îndepărtat de la putere a fost victima unei crize cardiace, în timp ce era interogat, fără să ofere detalii privind conţinutul interogatoriului sau locul unde s-a desfăşurat.

Hosni Mubarak, în vârstă de 82 de ani, a demisionat din funcţia de Preşedinte al Egiptului, pe 11 februarie, sub presiunea poporului şi a 18 zile de proteste stradale violente. El are interdicţie de a părăsi ţara, împreună cu fiii săi şi soţiile acestora, iar bunurile lor au fost „îngheţate”.

Ultima oră
20:41 - Eduard Novak: Știu prin ce treceți, dragi sportivi, și cei care ați reușit să împliniți visul unei medalii, și cei care nu ați reușit. Să nu renunțați niciodată la visul vostru!
20:40 - Agent Green: „USR și AUR se dovedesc astăzi la fel ca PSD. Au blocat interzicerea exportului cu animale vii măcar pe timpul verii”
20:19 - MApN a a atribuit un contract de peste 492 milioane de lei pentru lucrări de infrastructură la baza de la Câmpia Turzii
20:17 - Raed Arafat clarifică măsurile pentru persoanele care se întorc în România din zona roșie: Doar cei vaccinați nu intră în carantină. Care sunt excepțiile
20:17 - Două avioane TAROM nu au putut decola de pe Aeroportul Otopeni din cauza unor defecțiuni. Mai multe curse au înregistrat întârzieri
20:00 - David Popovici, mesaj emoționant după Tokyo 2020: „Sunt impresionat de incredibila susținere pe care am primit-o. Sunt onorat de prietenia voastră, a românilor răspândiți pe tot globul”
19:39 - Acuzații grave la adresa conducerii CFR: „Închiriază la alții locomotive și noi nu avem să dăm la tren, decât locomotive vechi, defecte, insuficiente”
19:32 - CNCAV: Începe imunizarea cu vaccinul Spikevax (Moderna) a tinerilor cu vârste între 12 și 17 ani
19:07 - Vaccinarea anti-COVID nu afectează sarcina și nu reduce fertilitatea. Explicațiile CNCAV
19:01 - SUA au început evacuarea foștilor colaboratori din Afganistan, aflați în pericol după ascensiunea talibanilor