Epidemia de coronavirus ucigaș se extinde în afara Chinei! Bilanțul crește de la o oră la alta

Epidemia de coronavirus ucigaș se extinde în afara Chinei! Bilanțul crește de la o oră la alta
Foto: pixabay.com

Noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate în afara Chinei, unde peste 30 milioane de rezidenţi din centrul Chinei erau blocaţi vineri de măsuri antiepidemice, după carantina impusă ca măsură împotriva extinderii epidemiei declanşate de noul coronavirus.

Autorităţile din Coreea de Sud, Japonia şi Vietnam au confirmat noi cazuri.

ADIO, TEO TRANDAFIR! FANII SUNT DEVASTAȚI! BURSUCU’ A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

În Coreea de Sud, un bărbat de 55 de ani care s-a întors dintr-o delegaţie în oraşul chinez Wuhan a contractat virusul. Bărbatul vizitase o clinică din Wuhan, acuzând dureri de gât şi alte simptome, înainte de a se întoarce în ţara sa, scrie AFP.

CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FĂCUT ANUNȚUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC (GALERIE FOTO)

În Japonia, autorităţile au anunţat vineri un al doilea caz infectare cu noul coronavirus, la un vizitator din Wuhan, în prezent spitalizat la Tokyo, care călătorise din metropola chineză duminică.

De asemenea, în Vietnam, doi cetăţeni chinezi au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus în oraşul Ho Şi Min, au anunţat joi seara mass-media de stat.

Până vineri, în China, 26 de persoane au murit din cauza unei afecţiuni pulmonare legate de acest virus şi cel puţin 830 au fost infectate, potrivit Comisiei Naţionale de Sănătate din această ţară.

HOPA! EA E BOMBA-SEXY CARE L-A ÎNNEBUNIT PE IUBITUL GINEI PISTOL! BLONDINA ARATĂ FENOMENAL! (GALERIE FOTO)