„Este cățelul cu cea mai mare inimă”. Cum arată cel mai înalt patruped din lume (VIDEO)

„Este cățelul cu cea mai mare inimă”. Cum arată cel mai înalt patruped din lume (VIDEO)

O familie din Marea Britanie spune că are cel mai mare cățel din lume.

Patrupedul ce poartă numele de Major este din rasa Marele Danez, are trei ani, o înălțime de 2.17 metri și are 76 de kilograme.

Stăpânii săi spun că patrupedul este cel mai înalt câine, mai înalt față de alți doi câini din aceeași rasă din Essex și Statele Unite ale Americii care se bat pentru titlu de cel mai mare animal de companie din lume.

Chiar dacă înălțimea câinelui ar trebui să sperie pe oricine, stăpânii săi, soții Williams, spun că patrupedul este foarte cuminte și pașnic, potrivit Libertatea.

„Se poartă minunat cu copiii…se sperie și de umbra lui”, a declarat Brian.

„Este cățelul cu cea mai mare inimă din lume. Este un animal fantastic. Oamenii îl iubesc, se joacă cu el tot timpul. L-am cumpărat când era pui și stă cu noi de atunci. A devenit o adevărată vedetă. Ne aduce o grămadă de fericire și este așa ușor să ai grijă de el. Are un temperament minunat și niciodată nu ne-a făcut probleme”, au adăugat stăpânii lui Major.

Ultima oră
10:48 - David Popovici, lăudat de cel mai bun înotător din lume: „Copilul ăsta nu glumește. Eu nu înotam atât de rapid la 16 ani”
10:48 - Ludovic Orban, nemulțumit de ritmul campaniei de vaccinare: Nu vreau să fiu răutăcios, dar trebuie să ne comparăm cu celelalte țări europene și vom vedea unde suntem… (VIDEO)
10:27 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîţu a spus că primarii sunt „doar vehicule”: O declarație total neinspirată. Vremea ”centralismului democratic”, cum se numea în perioada comunistă, a trecut demult (VIDEO)
10:21 - Câți bani vor primi sportivii medaliați din România, după Jocurile Olimpice de la Tokyo
10:20 - Florin Cîțu, de Ziua Imnului Național: Mesajul său puternic va continua să ne inspire valorile trainice ale libertății, dreptății și adevărului
10:07 - Ludovic Orban, despre valul 4 al pandemiei de coronavirus: „România nu va mai fi prinsă nepregătită. Sunt convins de lucrul ăsta” (VIDEO)
09:49 - Klaus Iohannis: Imnul Naţional e o expresie a redeşteptării naţionale, a libertăţii şi unităţii neamului românesc. Poporul s-a identificat cu strigătul de luptă „Acum ori niciodată” în momente de răscruce din istorie
09:48 - Incident extrem de grav în Teleorman. Un pod care trece peste râul Vedea s-a prăbușit. 6 persoane sunt rănite (VIDEO)  
09:39 - Mihai Bobonete a rupt tăcerea. Comediantul spune totul despre înlocuirea lui Florin Călinescu la Românii au talent
09:37 - Asociațiile de infrastructură cer soluții urgente de la CNAIR, după carnagiul de pe DN2. Propunerea specialiștilor