Facebook are peste 83 de milioane de conturi false

Facebook are peste 83 de milioane de conturi false
Numărul conturilor false de Facebook se ridică unde la peste 83 de milioane, potrivit datelor furnizate de companie săptămâna aceasta, informează BBC. Din cifrele prezentate reiese că circa 8.7% din totalul...

Numărul conturilor false de Facebook se ridică unde la peste 83 de milioane, potrivit datelor furnizate de companie săptămâna aceasta, informează BBC.

Din cifrele prezentate reiese că circa 8.7% din totalul celor 995 de milioane de conturi active sunt false, adică în jur de 83 de milioane.

De asemenea, din numprul total de conturi, 4,8% sunt duplicate – aparțin unor utilizatori care au deja cont. Circa 2,4% din conturi au fost create pentru afaceri personale sau animale de companie, în tim ce 1,5% din conturi aparțin unor utilizatori ”nedoriți”.

Facebook a alcătuit aceste rapoarte pentru a analiza eficacitatea marketingului pe propria platformă, în condițiile în care profitul companiei este obținut în cea mai mare parte din publicitate făcută pe baza ”like”-urilor de la clienți.

Însă în ultima vreme, profitul companiei din publicitae a avit de suferit tocmai din cauza falșilor utilizatori care dau ”like”. Problema devine una foarte serioasă în Turcia sau Indonezia unde Facebook câștigă în popularitate.

Tags:
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului