I s-a tăiat CURENTUL şi a MURIT! Sfârşit CUMPLIT pentru o femeie care nu şi-a plătit factura la electricitate

I s-a tăiat CURENTUL şi a MURIT! Sfârşit CUMPLIT pentru o femeie care nu şi-a plătit factura la electricitate

O femeie și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit.
Ea a murit după ce compania de electricitate i-a tăiat curentul electric. Femeia era ținută în viață de aparate, printre care un tanc electric cu oxigen, pentru a o ajuta să respire, scrie CNN.

Linda Daniels, în vârstă de 68 de ani din New Jersey, SUA, a încetat din viaţă la doar câteva ore după ce s-a luat curentul. Familia femeii recuoaște că era în urmă cu plata facturilor, însă fiul acesteia a publicat documente care arată că făcuse eforturi pentru a returna suma restantă. Cu doar două zile înainte să le fie tăiat curentul, el plătise 500 de dolari companiei PSE&G, furnizorul lor de electricitate, relatează digi24.ro, citând CNN.

Femeia suferea de insuficiență cardiacă congestivă și era ținută în viață cu ajutorul aparatelor încă din luna aprilie. Rudele au încercat să o ajute și i-au adus gheață, deoarece în ziua respectivă temperaturile erau caniculare.

„Am pus chipsuri de gheață pe ea, o răcoream cu un evantai, dar nu am reușit să pompăm noi singuri oxigenul de care avea nevoie”, a declarat fiica femeii.

Acum, compania de electricitate ar putea fi dată în judecată, pentru că legea din New Jersey le interzice companiilor de utilități să întrerupă furnizarea, în cazul unei urgențe medicale.

Reprezentanții companiei de electricitate susțin că nu știau de boala femeii și de dependența acesteia față de aparate şi că a încercat de 15 ori să contacteze familia în legătură cu neplata facturilor.
Compania i-a redat curentul electric familiei.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort