Michelle Obama, DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ! Fiicele fostului președinte al SUA au fost concepute prin…. Nimeni nu se aștepta la asta!

Michelle Obama, DEZVĂLUIRE ȘOCANTĂ! Fiicele fostului președinte al SUA au fost concepute prin.... Nimeni nu se aștepta la asta!

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, a mărturisit că s-a simțit „pierdută și singură” după ce a suferit un avort spontan în urmă cu 20 de ani și că fiicele sale și ale lui Barack Obama au fost concepute prin fertilizare in vitro.

Michelle Obama face această mărturisire în autobiografia sa, „Povestea mea/ Becoming”, programată pentru lansare la nivel mondial pe 13 noiembrie, potrivit cancan.ro.

O copie a acesteia a fost obținută de Associated Press. În același volum, Michelle Obama vorbește și despre durerosul procedeu de stimulare a fertilității, care precede o astfel de concepție.

Obama a mai spus că, inițial, a resimțit avortul spontan ca pe un eșec, pentru că nu știa la momentul respectiv cât de frecvente sunt acestea.

Michelle și Barack Obama, care sunt căsătoriți din 1992, au două fiice, Sasha, în vârstă de 17 ani, și Malia, în vârstă de 20 de ani.

Ultima oră