Fiul lui Sylvester Stallone a postat poze pe Facebook cu 17 ore înainte să moară

Fiul lui Sylvester Stallone a postat poze pe Facebook cu 17 ore înainte să moară
Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, a fost găsit mort înconjurat de cutii de bere goale, mucuri de ţigară şi resturi de mâncare stricată, potrivit site-ului TMZ.com. Sursa citată arată că bărbatul ar fi fost...

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, a fost găsit mort înconjurat de cutii de bere goale, mucuri de ţigară şi resturi de mâncare stricată, potrivit site-ului TMZ.com. Sursa citată arată că bărbatul ar fi fost descoperit fără suflare după patru zile, însă avocatul lui Sage Stallone susţine că actorul a postat poze pe Facebook cu 17 ore înainte de deces.

Menajera apartamentului din Los Angeles unde locuia Sage susține că avea instrucțiuni precise să nu intre în camera actorului, a anunțat presa americană. Avocatul lui Sage Stallone, George Braunstein, a declarat pentru revista People, că bărbatul nu bea în exces și nici nu consuma droguri.

Nu există un raport care să arate că în camera lui Sage erau sticle cu alcool. Sage chiar nu bea. Erau, de fapt, sticle goale dintr-un lichior dulce, mai mult cu gust de bomboane, și suc. Nu se droga. Sage nu a murit de mai multe zile, pentru că în urmă cu 17 ore a postat poze pe Facebook.„, a spus avocatul lui Sage Stallone.

Cauzele morții lui Sage Stallone sunt încă necunoscute, legiștii nu au făcut publice rezultatele autopsiei, iar poliția nu a dat detalii despre mersul anchetei.

Cauzele decesului sunt încă necunoscute în acest moment, încercăm să stabilim împrejurările în care s-a produs tragedia, adunăm probe. Nu putem furniza alte informații, ancheta este în desfășurare„, au declarat medicii legiști.

Sylvester Stallone se afla într-un turneu de promovare a celui mai recent film, „The Expendables 2”, când a primit vestea morții fiului sãu. Actorul a făcut apel la presă să nu îi hărțuiască familia îndoliată.