Fondatorul Starbucks vrea să fie preşedintele SUA. El ar putea candida la alegerile din 2020

Fondatorul Starbucks vrea să fie preşedintele SUA. El ar putea candida la alegerile din 2020

Donald Trump s-ar putea înfrunta la alegerile din 2020 cu Howard Schultz, fondatorul Starbucks. Acesta este un om de afaceri cunoscut şi un democrat, care şi-a format o nouă echipă de PR pentru posibila participare la alegerile prezidenţiale din 2020 din SUA. Din ea face parte şi fostul manager de campanie al lui John McCain.

Potrivit analiştilor politici, aceste măsuri au fost luate de către Howard Schultz din dorinţa de a participa la alegeri, notează Daily Mail.

Totodată, Schulz și-a angajat un alt consilier, pe Rajiv Chandrasekaran, care a lucrat cu el și în perioada în care era director executiv al Starbucks.

„Cele mai bune campanii prezidențiale se bazează pe oameni care vin din sectoare diverse: de la cel provat, la cel public. E o mișcare inteligentă. În prima campanie, Clinton a folosit inclusiv regizori de flim, la fel și Ronald Reagan. A aduna persoane de toate felurile arată că știi ce faci și e un avertisment pentru alți candiați.”

„Cred că persoanele care vor să intre din zona afacerilor în cea politică, mai ales pentru o candidatură la prezidențiale, au nevoie pe cineva în preajma lor – oameni familiari cu aceste situații, care să îi ajute”, a precizat Thomas Rath, reprezentant republican.

Ultima oră
22:30 - Anda Adam s-a logodit: „Inelul e în seif, că e prea scump”. Cine e bărbatul care a cerut-o în căsătorie
22:11 - Valeriu Gheorghiță, convins că redeschiderea școlilor va duce la creșterea numărului de cazuri COVID în rândul copiilor: Proporțional, vor fi mai mulți și la ATI (VIDEO)
21:46 - Ce părere are Gică Hagi despre nunta Simonei Halep și a lui Toni Iuruc
21:45 - Valeriu Gheorghiță: La 15 octombrie am putea să depășim 17.000 de infectări pe zi, media la o săptămână. Asta înseamnă vârfuri de 20.000 de cazuri COVID pe zi (VIDEO)
21:28 - Alina Gorghiu și-a șters postarea în care condamna atacul mafiei pădurilor asupra activiștilor de mediu: „Ce se poate înțelege din asta? Gheorghe Flutur e în #echipacâștigătoare”
21:26 - Valeriu Gheorghiță: „Nu putem să neglijăm implementarea unor măsuri pentru că sunt nepopulare”
21:01 - Reprezentanța Comisiei Europene în România, reacție la cazul jurnaliștilor bătuți în Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur, când documentau despre mafia pădurilor: Autoritățile să protejeze libertatea presei!
20:49 - Florin Cîțu răspunde contestatarilor: „Oricine spune că ar trebui să cadă acest guvern este o persoană iresponsabilă” (VIDEO)
20:39 - Florin Cîțu: PNRR a fost aprobat. Până la finalul anului va veni primul avans / Ursula von der Leyen, vizită în România pe 27 septembrie (VIDEO)
20:15 - Cristian Boureanu, implicat într-un accident în centrul Bucureștiului (FOTO)