Fragmente dintr-o carte despre biografia lui David Cameron relevă detalii stânjenitoare din tinerețea sa

Fragmente dintr-o carte despre biografia lui David Cameron relevă detalii stânjenitoare din tinerețea sa
Foto: telegraph.co.uk

O carte scrisă de un fost președinte al Partidului Conservator din Marea Britanie îl pune într-o postură stânjenitoare pe premierul David Cameron. În câteva pasaje din carte se povestește cum tinerețea lui Cameron a fost marcată de excese precum consum de droguri, nopți de desfrâu și practici sexuale deviante.

Unul din fragmentele extrase de Daily Mail scoate în evidență faptul că David Cameron ar fi frecventat un club secred din Oxford, denumit Piers Gaveston, specializat în ritualuri bizare și petreceri cu excese sexuale. Mai mult decât atât, autorul susține că are și fotografii care îl arată pe premier în posturi indecente.

Un alt extras din carte conține mărturia unui coleg de facultate al lui Cameron, ce susține că au fumat împreună canabis, iar actualul premier chiar ar fi făcut parte din grupul consumatorilor de cannabis de la Oxford, denumit ‘Flam Club.

Cartea este scrisă de miliardarul Lord Ashcroft, un fost colaborator apropiat al lui Cameron înainte ca relațiile dintre ei să se răcească, fiind dedicată exclusiv biografiei actualului premier.  Intitulată ‘Call me Dave’ (Spune-mi Dave), lucrarea pare să fie o răzbunare.

The Guardian susține că această carte nu va avea efecte asupra premierului Britanic, deoarece multe din relatările negative cuprinse în lucrare sunt deja cunoscute.