DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre armata germană: Forţele speciale de comando plănuiau ASASINATE POLITICE! Cine se afla pe listă

DEZVĂLUIRI BOMBĂ despre armata germană: Forţele speciale de comando plănuiau ASASINATE POLITICE! Cine se afla pe listă

Informaţii şocante despre armata germană au ieşit la iveală în urma unei anchete efectuate în cazul unui ofiţer neamţ cu convingeri de extremă-dreapta, arestat anul trecut.

Investigaţia Biroului Federal al Poliţiei Criminalistice (BKA) ar indica faptul că exista o amplă reţea conspirativă formată din militari radicali din armata germană, care s-ar fi pregătit în secret pentru eventuale situaţii catastrofale ce ar necesita măsuri rapide de intervenţie, inclusiv asasinate politice, scrie adevarul.ro citând revista Focus.

Ancheta, care a pornit de la cazul unui locotenent-major ce se înregistrase ca refugiat sirian în Germania, a evidenţiat o multitudine de legături cu o asociaţie a unor soldaţi de elită şi chiar cu unii membri ai Forţelor speciale de comando (KSK).

Potrivit unor mărturii, membrii reţelei conspirative au făcut planuri concrete pentru „Ziua Z“, când ar fi urmat ca politicieni impopulari germani „să fie aduşi într-un anumit loc cu intenţia de a fi ucişi“.
Pe lista soldaţilor radicali s-ar fi aflat liderul grupului partidului Die Linke (Stânga) din parlamentul federal german Dietmar Bartsch.

Totodată, soldaţii din reţea ar fi amenajat depozite secrete de arme şi carburanţi.

Investigaţiile BKA au fost obstrucţionate de un locotenent-colonel în vârstă de 42 de ani din cadrul Serviciului de contraspionaj militar, acesta încercând să-i protejeze pe extremişti.
Ofiţerul, împotriva căruia s-a deschis o acţiune în instanţă la Köln, ar fi încercat să-i avertizeze pe membrii KSK din reţeaua conspirativă cu privire la progresele înregistrate în anchetă.

Ancheta a scos la ivealăşi legături strânse între membrii reţelei şi cei ai unei asociaţii de soldaţi de elită numită „Uniter e. V.“, care reuneşte personal din cadrul forţelor speciale militare şi de poliţie.

Reţeaua conspirativă a fost depistată după ce un ofiţer în vârstă de 28 de ani de la baza franco-germană de la Illkirch, în apropiere de Strasbourg, identificat drept Franco A., a fost arestat, suspectat fiind că a plănuit asasinarea unor personalităţi de stânga sau a unor străini, dându-se drept refugiat sirian.
Tânărul ar fi susţinut de mai mulţi ani teze ultranaţionaliste şi xenofobe.